Služba vyhledávání vozidel udělá zlodějům čáru přes rozpočet | Články| Trakm8

Domů » Články »

Služba vyhledávání vozidel udělá zlodějům čáru přes rozpočet

Služba vyhledávání vozidel je společně s palubním kamerovým systémem, monitoringem vozidel a locatorem základem systému pro kvalitní správu a provoz vašeho vozového parku, který je napojen na systém pro správu vozidel Trakm8. Umožní vám získat všechny potřebné informace, analyzovat je, a s informacemi účelně nakládat, tak, aby byly optimalizovány i provozní náklady.

Vyhledávání vozidla umožňuje snadné dohledání ztraceného vozu


Služba vyhledávání vozidla spolehlivě uhlídá celý váš firemní vozový park a je dalším významným nástrojem pro jeho správu a optimalizaci. Spolehlivě upozorní dispečink nebo příslušnou osobu ve vaší firmě, na jakýkoli neoprávněný pohyb vašeho vozidla. Lokalizuje ihned odcizené vozidlo a nabízí i možnost sledování polohy v reálném čase - monitoring. Záleží jen a jen na vás, jak si celý systém ochrany nastavíte. Při odcizení vozidla poslouží tato data, která vznikla během akce, také policii při dohledání vozidla a pachatele.

Vyhledávání vozidla je užitečné i v případě firemních řidičů


Sledování vašeho vozového parku využijte, i když žádný z vašich vozů není odcizen, ale všechny plní spolehlivě firemní úkoly. Ano, aby spolehlivě plnily firemní záležitosti a ne privátní úkoly vašich řidičů. Všechna sledovací zařízení z naší nabídky vám umožní získat dokonalý přehled o pohybu vašeho vozového parku. Získané informace také pomohou optimalizovat celkový chod vašich zakázek a navýší uživatelský komfort vaší práce. Využívání monitoringu, locatoru i vyhledávání vozidel ocení i vaši zákazníci, kteří si zkvalitnění vašich služeb ihned všimnou.

Služba vyhledávání vozidla vám přinese klidný spánek a je k nezaplacení nejen při odcizení vašeho vozidla. Společně se systémem Trakm8 vám nabídne i aktuální, kvalitní a zcela přehledně řazené informace, které přispějí ke zkvalitnění vaší práce.


Vyplněním formuláře získáte vice informací:


Trakm8 Group vás chce čas od času kontaktovat a informovat vás o relevantních novinkách, produktech a aktualizacích služeb. S vašimi osobními údaji zacházíme opatrně a nebudeme je předávat třetím stranám pro marketingové účely. Pokud souhlasíte s tím, abychom vás případně kontaktovali dejte nám prosím vědět jakým způsobem toto můžeme udělat.

Budete se moci kdykoli odhlásit. Podrobnosti najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů