Více než jen rámec A-B optimalizace | Články | Trakm8

Domů » Články »

Více než jen rámec A-B optimalizace

Více než jen rámec A-B optimalizace


Koncepce softwaru pro optimalizaci cest je velmi dobře známa v sektoru vozových parků. Import dodávky příští den a snaha o implementaci co nejnižšího počtu celkových najetých kilometrů.

Plánovat nejlepší trasu pro každé vozidlo může snížit spotřebu paliva. Nicméně, náš software pro plánování je o několik kroků napřed. Trakm8 se dívá na váš vozový park jako na celek, a tak přiřadí vozidla, jízdní řády a plány tím nejefektivnějším způsobem. Rozdíly jsou obrovské - spolu s velkým omezením v celkovém nájezdu kilometrů a času na dopravní plánování, také vylepšujeme využití vozů až o 20%. Naši zákazníci z řad logistických firem často zjišťují, že mohou dosáhnout stejných cílů a požadavků zákazníků s nižším počtem vozidel, což má za následek příjemné zvýšení profitability.

Naše výkonné algoritmy pro plánování dopravy pomáhají snižovat emise skleníkových plynů z pozemní dopravy. Poslední výroční čísla ukazují, že jsme ušetřili zákazníkům přibližně 62 513 000 km, což představuje 26,258 tun CO2. Díky zlepšení využití vozidel a snížení celkového počtu najetých kilometrů přispíváme k podstatnému snížení emisí výfukových plynů a tím ke zlepšení kvality ovzduší ve městech.

Trakm8 neumí jen optimalizovat váš vozový park, ale umí vzít v úvahu i možnosti dodávek na straně zákazníka či pracovní nařízení a mnoho dalších faktorů. Tato uživatelsky přívětivá technologie umožňuje zlepšení služeb zákazníkům a zvládnutí I těch nejsložitějších kontraktů. Kromě toho může poskytnout možnost dynamického plánování v reálném čase - to znamená, že umožňuje reagovat na reálnou situaci na silnicích či náhlé požadavky zákazníků přesměrováním vozidel tím nejefektivnějším možným způsobem.

Důležité je, že software je snadno integrovatelný s našimi dalšími technologiemi pro úsporu najetých kilometrů, jako je telematika, což přínáší výhody, kupříkladu reporting skutečně najetých kilometrů oproti plánu.

Široká škála vozových parků již profituje z této vyšší úrovně plánování a optimalizace. Například zákazníci z oblasti dodávak až do domu, jako je například řetězec Net-A-Porter, Iceland Foods, balíková přeprava YODEL a 3PL dodavatel patřící do skupiny Global Service Group.

Takže pokud uvažujete o investici do optimalizátoru tras pro váš vozový park, proč se spokojit se základním systémem, když vám Trakm8 může přinést mnohem větší úspory?


Vyplněním formuláře získáte vice informací:


Trakm8 Group vás chce čas od času kontaktovat a informovat vás o relevantních novinkách, produktech a aktualizacích služeb. S vašimi osobními údaji zacházíme opatrně a nebudeme je předávat třetím stranám pro marketingové účely. Pokud souhlasíte s tím, abychom vás případně kontaktovali dejte nám prosím vědět jakým způsobem toto můžeme udělat.

Budete se moci kdykoli odhlásit. Podrobnosti najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů