Trendy v optimalizaci pro rok 2017 | Články | Trakm8

Domů » Články »

Trendy v optimalizaci pro rok 2017

Trendy v optimalizaci pro rok 2017


Optimalizace tras slouží k tomu, abyste dostali ze svého vozového parku to nejlepší. To může znamenat dělat více se stávajícím vybavením, snížit spotřebu paliva, minimalizovat náklady nebo emise.

Jako většina technologií, i software pro optimalizaci trasy se velmi rychle vyvíjí. Dobrou zprávou ale zůstává, že tyto změny jsou navrženy tak, aby neustále práci zjednodušovali.

Jedním z největších trendů v integraci je silný důraz na poskytnutí telematiky vozidlu prostřednictvím jeho připojení k síti. Kombinací dvou řešení vytvoří dohromady více než prostý součet dvou částí. Ve skutečnosti Trakm8 poskytuje kompletní sadu pro plánování trasy, telematiku, chování řidičů a řešení pro palubní kamery.

Integrace těchto Trakm8 řešení nabízí skok pro každý vozový park, pokud jde o snížení nákladů či emisí skleníkových plynů za současného zvýšení produktivity. Umožňuje uživatelům přenést plánování z back office systémů, naplánovat je tím nejefektivnějším způsobem a vložit je do PDA nebo mobilních aplikací pro řidiče. Vozový park také těží z reálné výkonnosti oproti té plánované, systémy pro sledování chování řidičů, sběr dat z PDA, nástroje pro zvýšení efektivity vozového parku a omezení rizik - vše z jednoho, intuitivně ovládaného rozhraní.

Trakm8 v současné době testuje plně integrované řešení obsahující všechny tyto spořiče paliva a nákladů s cílovým rokem 2017 pro uvedení na trh. Zajímavosti tohoto jednozdrojového řešení jsou významné zvláště pro manažery vozových parků, kteří se musí vypořádat s několika dodavateli softwarových řešení: Dny, kdy si museli pamatovat mnoho přihlašovacích údajů, jsou u konce.

Nicméně, pokud již máte řešení pro telematriku - nebo dokonce namáte žádné takové řešení - software od dobrého dodavatele plánovacího řešení pro vozové parky lze snadno integrovat do stávajícího řešení. Trakm8 si vybudovala pověst schopného integrátora a je odborníkem na vytváření převodníků, které umožňují propojit telematiku a mnoho dalších produktů pro řízení vozového parku. Ve skutečnosti je to tak, že dělá-li převodník svou práci dobře, ani nepoznáte, že tam je.

Na vyžádání



Rychlý rozvoj řešení hostovaných na cloudu zmanemá, že se také mění způsob, jakým tyto služby nakupujeme a využíváme. Saas (Software jako služba) označovaný také jako software na vyžádání, je široce využívaným modelem nákupu pro back-office aplikace jako jsou ERP systémy a účetnictví.

Trakm8 věří, že software pro plánování a navrhování tras bude mnohem atraktivnější pro malé vozové parky, jestliže bude dostupný v systému "na vyžádání" jako softvare palcený dle využití. S ohledem na tuto skutečnost vyvíjí společnost nabídku "mobilita jako služba", která má potenciál přinést výhody optimalizace trasy pro téměř všechny vozové parky - ať velké, či malé.

Plánování tras má za sebou dlouhou cestu ve velice krátkém čase - a přináší mnoho, mnoho výhod z této technologie.


Vyplněním formuláře získáte vice informací:


Trakm8 Group vás chce čas od času kontaktovat a informovat vás o relevantních novinkách, produktech a aktualizacích služeb. S vašimi osobními údaji zacházíme opatrně a nebudeme je předávat třetím stranám pro marketingové účely. Pokud souhlasíte s tím, abychom vás případně kontaktovali dejte nám prosím vědět jakým způsobem toto můžeme udělat.

Budete se moci kdykoli odhlásit. Podrobnosti najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů