Telematika | Články | Trakm8

Domů » Články »

Nabízíme pokročilá telematická řešení pro správu vozových parků

Nabízíme pokročilá telematická řešení pro správu vozových parků


Telematika je velmi dynamicky se rozvíjející technologický obor, který využívá znalostí z oboru přenosu a zpracování dat a aplikuje je do oblasti dopravy. Chytré telematické aplikace umožňují, a to převážně v reálním čase, podle stanovených kritérií sledovat, vyhodnocovat, optimalizovat správu, činnost a provoz vozového parku. Zabýváme se nejen vývojem aplikací, ale dodáváme komplexní řešení, včetně kvalitního spolehlivého hardware. Ve správě máme více než 191 000 jednotek. Naším cílem je, aby systém Trakm8 podpořil spolehlivě vaše podnikání, a to ať vlastníte jedno auto, nebo spravujete tisíce vozidel.

Trakm8 umí významně snížit náklady na pohonné hmoty, ale nejen to


Sytém pro správu vozového parku Trakm8 svým inovativním přístupem řeší komplexně celý přístup k vozovému parku a mění i způsob myšlení, jakým firmy o správě vozového parku uvažují. Systém Trakm8, který jsme navrhli a realizovali, vychází z letitých zkušeností v oboru a využívá současně i nejmodernějších technologií z oblasti informatiky. Pomocí telematiky, jež využívá algoritmy, které umí optimalizovat trasu snížíme i spotřebu paliva. Systému Trakm8, ale řeší i otázky navýšení bezpečnosti, uživatelského komfortu, zlepšování služeb, efektivitu práce, ekologický přístup, ale také i navyšování zisku.

Objevte kvalitní telematické nástroje systému Trakm8


Sledování a monitoring vozidel patří k základním nástrojům systému správy vozového parku Trakm8. Jedině, když máte detailní, skutečně aktuální a správně utříděné informace o pohybu všech vozidle vašeho vozového parku, můžete nabídnou svým zákazníkům to nejlepší řešení, aby jejich zásilka byla nejrychleji, nejlevněji a také nejbezpečnějším a nejspolehlivějším způsobem v cíli. Systém Tracm8 nabízí i další pokročilé funkce. GPS locator disponuje funkcí Geo-fence, která umožňuje omezit pohyb automobilu, pouze na určitou oblast. Další zajímavé funkce jsou odposlech nebo zastavení automobilu či odpojení přívodu paliva na dálku. Do systému si můžete nastavit také, že tuto zakázku má vždy dopravit zákazníkova oblíbená řidička - Jaruška. Záleží jen a jen na vás.

Poznejte výhody systému Trakm8 ještě dnes a kontaktujte nás. Vyplňte prosím, níže uvedený formuláře, nebo volejte +420 225 852 901. Rádi vám zodpovíme všechny vaše dotazy.