Správa flotily vozů – zajištění základních funkcí jedním systémem | Články | Trakm8

Domů » Články »

Správa flotily vozů – zajištění základních funkcí jedním systémem

Správa flotily vozů – zajištění základních funkcí jedním systémem


Jak praví staré přísloví, dobrý pracovník nikdy nedává vinu svým nástrojům. Práce správce vozového parku je však výjimkou z tohoto klišé. Efektivní řízení vozového parku je komplexní soubor dovedností, ale snižování celkových nákladů na přepravu a zvyšování bezpečnosti a produktivity do značné míry závisí na kvalitě dostupných pracovních nástrojů.

V současné situaci se po správcích vozového parku chce, aby investovali do mnoha různých služeb a technologií, které zjednodušují nebo automatizují operace. Karty na čerpání pohonných hmot, sledování vozidel, palubní kamery, řešení pro řízení rizik a vše ostatní, na co si dokážete vzpomenout. Všechny tyto služby jsou užitečné, každá z nich však přichází se svým vlastním unikátním softwarem nebo webovým portálem, což může způsobit, řečeno s mírnou nadsázkou, docela zajímavé bolení hlavy, tedy když se budete snažit uřídit vše snadno a jednoduše. A to nezmiňujeme hromadu administrativy uvalenou na správce vozového parku díky nákupu služeb prostřednictvím různých dodavatelů.

V Trakm8 jsme spojili řadu funkcionalit pro řízení vozového parku do jediného řešení, které je k dispozici se všemi daty a všemi různými hledisky. Náš webový portál vám umožňuje sledování vašich vozidel v reálném čase, vytvářet reporty a lépe tak porozumět vašemu vozovému parku a jeho řidičům. Inteligentní algoritmy vypočítají hodnocení řidiče na základě skutečných událostí a stylu jízdy. Také vás informuje o všech technických problémech na vozidlech, které by mohly způsobit zdržení, a umožňuje naplánovat veškeré servisní práce s ohledem na co nejmenší výpadek v provozu vašeho vozového parku.

Stejně jako schopnost poskytovat řešení pro telematiku, sledování vozidel, chování řidiče a technický stav vozidla, umí náš systém poskytnout správcům vozového parku možnost integrovat data z tachografu do webového rozhraní. Odstraněním potíže při stahování hlavních dat z automobilu a získáním informací o vytížení řidiče, své plánování značně vylepšíte.

Uživatelé systému Trakm8 mohou také využívat výhod plynoucích z plánování a optimalizace tras. Naše algoritmy mohou být sloučeny s existujícím fakturačním softwarem způsobem, který umožní vypočítat nejefektivnější rozvrh pro doručování objednávek tak, jak byly přijaty, a to v reálném čase. To zaručuje, že díky naší technologii je splnění všech požadavků zajištěno s nejnižším celkovým nájezdem kilometrů a s nejvyšším využitím stávajících vozů. V kombinaci s telematikou umožňuje správcům vozového parku porovnávat plánované nájezdy kilometrů se skutečnými, a tím i kontrolovat, zda se řidiči drželi na nákladově úsporných trasách.

Také nabízíme řadu kamerových řešení pro vozidla včetně integrovaných telematických kamer, které, jsou-li aktivovány, umožňují přístup (vedle telematických dat) k videozáznamům prostřednictvím webového portálu. Webový portál umožní živé vysílání pro kontrolu řidičů a také uložení historických záznamů, doprovázené telematickými daty.

Díky vyhodnocování každého podnětu našich zákazníků jsme schopni vytvořit platformu a vysoce výkonný nástroj pro řízení vozového parku na míru. Naše řešení tak eliminuje časově náročné výzvy pro zajištění kompletních služeb a nabízí nákladově efektivní řešení v porovnání se zajišťováním služeb kompletní správy vozového parku jednotlivě.

Pro více informací o tom, jak vám může naše řešení správy vozového parku pomoci, vyplňte prosím níže uvedený formulář nebo nám zavolejte.


Vyplněním formuláře získáte vice informací:


Trakm8 Group vás chce čas od času kontaktovat a informovat vás o relevantních novinkách, produktech a aktualizacích služeb. S vašimi osobními údaji zacházíme opatrně a nebudeme je předávat třetím stranám pro marketingové účely. Pokud souhlasíte s tím, abychom vás případně kontaktovali dejte nám prosím vědět jakým způsobem toto můžeme udělat.

Budete se moci kdykoli odhlásit. Podrobnosti najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů