Jaké výhody přináší vaší firmě GPS monitoring? | Články| Trakm8

Domů » Články »

Jaké výhody přináší vaší firmě GPS monitoring?

Využíváním GPS monitoringu, který je součástí systému pro správu vozidel Trakm8, si jednoznačně získáte náskok před vaší konkurencí. Přinese vám v reálném čase veškeré informace, které potřebujte znát o vašich zakázkách a vozovém parku. Všechna data máte k dispozici během vteřiny. 7 dnů v týdnu, 24 hodin denně, 365 dnů v roce, kdekoli a kdykoli.

GPS monitoring vozidel sníží náklady firmy


Sledování vozidel vašeho vozového parku vám umožní získat dokonalý přehled nad aktuálním stavem zakázek a využívat vaše vozidla i lidský potenciál firmy co nejefektivněji, bez ztrát a zbytečných časových prodlev. Monitoring vozidel, který je součástí systému Trakm8, se stává ideálním nástrojem managementu, při plánování projektů, realizace zásilek, udržování a obnovy vozového parku. Ukáže vám, kde jsou skryté rezervy, a to nejen při úspoře pohonných hmot, sníží náklady, aniž by negativně ovlivnil chod vaší firmy. Kromě snížení nákladů vám zajistí i mnohem efektivnější provoz, který naopak zvýší vaše příjmy.

Monitoring vozidel nabízí řadu užitečných služeb


Se stále zvětšujícím se vozovým parkem bývá velmi těžké efektivně plánovat zakázky, tak, aby na sebe všechny aktivity dokonale navazovaly. Monitoring vozidel je ideálním pomocníkem. Dokonalý přehled o vašem vozovém parku ocení i vaši zákazníci. Budete jim moci vždy přesně sdělit, kde se nachází jejich zásilka, jaký je skutečný termín dodání a věřte, že ocení i možnost nahlédnout do historie zásilky. Tento nadstandardní zákaznický servis se v budoucnu může stát i důvodem, proč vás budou potenciální klienti preferovat pro realizaci dalších projektů. GPS monitoring přináší také snížení administrativní zátěže a firmy, které ho používají, obvykle zaměstnávají i méně lidí.

Objevte skvělé vlastnosti, které nabízí monitoring vozidel, a zařaďte se k moderním společnostem, jež díky nejmodernějším technologiím mohou s informacemi efektivně pracovat. Monitoring oceníte nejen ve vypjatých situacích, kdy záleží na každé vteřině, ale i při běžném provozu firmy.


Vyplněním formuláře získáte vice informací:


Trakm8 Group vás chce čas od času kontaktovat a informovat vás o relevantních novinkách, produktech a aktualizacích služeb. S vašimi osobními údaji zacházíme opatrně a nebudeme je předávat třetím stranám pro marketingové účely. Pokud souhlasíte s tím, abychom vás případně kontaktovali dejte nám prosím vědět jakým způsobem toto můžeme udělat.

Budete se moci kdykoli odhlásit. Podrobnosti najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů