GPS locator neztratí váš vůz z očí | Články| Trakm8

Domů » Články »

GPS locator neztratí váš vůz z očí

GPS locator je profesionální sledovací zařízení, které je integrováno do komplexního systému Trakm8, jež spolehlivě zajišťuje správu vašeho vozového parku. Locator využívá GSM/GPRS sítí i GPS satelitů a sleduje aktuální polohu vašich firemních či soukromých vozidel a samozřejmě nabízí i historii pohybu vozidla. Lokátory jsou vybaveny velkokapacitní baterií, která umožňuje přístroji fungovat až několik měsíců. Součástí locatoru je také silný magnet, jež slouží pro snadné a nenápadné upevnění přístroje na kovový podvozek vozu, kontejner či jiný objekt. Magnet je dostatečně silný a spolehlivě udrží locator na karoserii i za velmi extrémních podmínek.

GPS locator – ovládání a základní funkce


Přístroj má v sobě integrovaný velice silný GPS modul a ovládá se na dálku pomocí SMS nebo prostřednictvím webové platformy. Výhodou při užívání přes rozhraní SMS je dlouhá životnost velkokapacitní baterie, naopak webová platforma nabízí velmi vysoký uživatelský komfort. GPS locator také umožňuje, díky speciální aplikaci, sledování z chytrých telefonů - iPhone/Android. Monitoring, včetně veškerých dalších funkcí locatoru je možné nakonfigurovat přesně podle vašich požadavků.

Pokročilé funkce GPS locatoru


Vedle aktuální polohy a historie umí GPS locator upozornit i na překročení nastavené rychlosti, nízký stav baterie či interval, pro odesílání dat na váš server. Nastavit lze i citlivost pohybového senzoru, GPS lokátor se probere ze spánku ihned po zaznamenání i minimálních otřesů, či parametry úsporného módu. GPS locator lze samozřejmě také zaheslovat. Přístroj nabízí svým uživatelů i oblíbenou funkci Geo-fence, která umožňuje omezit pohyb automobilu s instalovaným locatorem na určitou oblast. GPS locator disponuje i řadou dalších funkcí, jako je například odposlech nebo zastavení automobilu na dálku či odpojení přívodu paliva.

GPS locator je skvělý přístroj, který vám umožní mít dokonalý přehled o vašem vozovém parku a také zefektivní jeho provoz. Je také k nezaplacení i při odcizení vašeho vozidla.


Vyplněním formuláře získáte vice informací:


Trakm8 Group vás chce čas od času kontaktovat a informovat vás o relevantních novinkách, produktech a aktualizacích služeb. S vašimi osobními údaji zacházíme opatrně a nebudeme je předávat třetím stranám pro marketingové účely. Pokud souhlasíte s tím, abychom vás případně kontaktovali dejte nám prosím vědět jakým způsobem toto můžeme udělat.

Budete se moci kdykoli odhlásit. Podrobnosti najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů